Ansiktsbehandling i Helsingborg

Vilken fantastisk helg jag verkligen har haft. Det hade verkligen varit en tuff arbetsvecka med väldigt många möten, bilturer hit och dit därför kände jag erkligen att jag behövde en helg där jag verkligen kunde få ta det lugnt. Därför fixade jag mig en ny serie som jag maraton-kollade på Netflix, därefter så tog jag mig en egen liten spatid genom att åka till Derma Kristall som erbjuder ansiktsbehandling i Helsingborg. Efter jag hade varit hos dem så kände jag mig verkligen helt fantastiskt utvilad och redo för nya utmaningar. Var även iväg under söndagen och spelade padel-tennis med mina vänner, för er som ännu inte har provat det, tveklöst bland dem roligaste sporterna som finns och en sport som inte heller är för jobbig och tröttsam,utan bara ständigt rolig och händelserik.

Nu ska jag åka iväg på konferens i Malmö så syns nästa vecka för ännu ett blogginlägg.

Du gillar kanske också...