Personlig tränare på Söder

Jag känner att jag vill komma igång med träningen, det vill jag verkligen, men jag vet att det inte direkt är så lätt att göra. Därför kommer jag nog definitivt att anlita en personlig tränare på Söder här nu. För jag vet att jag inte kommer att kunna komma igång med träningen på egen hand så jag kommer definitivt att behöva göra så att jag ser till att planera och lägga upp allting utifrån det som jag får tag på via de på Fysplanen Sverige på Söder. För att antagligen så kommer det gå att planera så att om det är något som går att få ordnat via en personlig tränare som kan hjälpa mig att sätta iordning ett bra träningsschema och som kan peppa mig och hålla lite koll så att jag verkligen tränar så tror jag att jag kan komma igång med träningen. Jag vill verkligen göra det och hoppas på att jag ska komma och få det planerat och verkligen få det ordnat.

Tänker att risken för att jag gör fel med maskiner och sånt och skadar mig blir betydligt mindre om jag samarbetar med de på Fysplanen Sverige också för att deras personligare tränare kan finnas där för att se till att alla lyfte blir gjorda korrekt så att det verkligen blir så som man behöver att det ska vara och att allting annat får då helt enkelt ta och bara hamna i ett annat läge istället, något som gör att det fungerar så väldigt mycket bättre.

 

Du gillar kanske också...