Städningen efter min olycka

Tjenare, tjenare! Vad roligt att du har klickat hit, hoppas du mår bra och har en lika fin dag som jag. När det ändå är en så fin dag tänkte jag skriva ett inlägg till er, det ska handla om företaget Agneta och Daniels Städservice HB. Av dem har jag fått hjälp med städservice i Lilla Edet.

Städningen har aldrig varit ett problem för mig, det har näst intill varit en rolig syssla. Det här var alltså innan olyckan. För något år sedan var jag med om en olycka när jag spelade fotboll, den var så allvarlig att jag bröt benet på flera ställen samt fick problem med höften. Det håller i sig än idag och kommer antagligen alltid märkas i framtiden också. Då det var en så allvarlig olycka med allvarliga följder har jag fått anpassa mig mycket utifrån det, min vardag ser inte alls likadan ut som den gjorde förr. Städningen har efter det blivit ett problem för mig, jag kan inte röra mig på samma sätt och kan därmed inte genomföra städningen på ett så bra sätt. Därför sökte jag mig till det här företaget för att få hjälp med städservice i Lilla Edet. De har under min rehabiliteringstid fått hjälpa mig med hemstädningen, vilket har fungerat otroligt bra. De kollar alltid över mina behov och önskemål för att ge mig det bästa möjliga resultatet. Varje gång blir jag lika nöjd med resultatet och därför tar jag än idag hjälp av dem, även om jag hade kunnat klara av en del av städningen på egen hand. Jag skulle även kunna tänka mig att få deras hjälp med städservice i Lilla Edet när jag är fullt återhämtad och kan ta hand om all städning själv, då förstår ni kanske hur bra det här företaget är.