Massage i förebyggande syfte

Det är alltid bra att verka i förebyggande syfte för det blir så mycket bättre om man kan förhindra att ett problem blir stort och allvarligt än vad det är att göra något åt det när man väl har drabbats av det. Till exempel om man får väldigt ont i kroppen, med stela axlar och allt sådant. Då är det bra om man kan se till att faktiskt planera om allting lite så att det kan bli som man behöver att det ska vara än att det ska hamna i någon annan händer. Just massage behöver inte alltid vara så farligt komplicerat heller, det är ganska enkelt, och det enda som egentligen blir det svåra är om du skulle kunna försöka göra om det så att det kan bli som du vill.

Jag vet att jag har ganska stela axlar och att jag behöver göra någonting åt det så jag brukar faktiskt göra så att jag går på regelbundna behandlingar i massage på Walk With Passion. Med regelbundna behandlingar menar jag inte en gång i veckan eller ens en gång varannan vecka, riktigt så lyxigt har jag det inte, men en gång i månaden brukar jag faktiskt försöka gå. Eller en gång var femte vecka, tycker att det är ganska lagom. Den massage jag får på Walk With Passion håller i sig i flera dagar efteråt också, känner att jag är betydligt mindre öm och stel i nacke och axlar och att det faktiskt kan bli riktigt bra.